Kādi ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas gatavošanas zonām?
Risinājums
Jautājums:
- Kādi ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas gatavošanas zonām?
Attiecas uz:
- iebūvētu inukcijas plīti
- brīvstāvošu plīti ar indukcijas plīts virsmu
Risinājums:
1. Ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas plītij, ja:
- ūdens ļoti ātri uzvārās zonā, kurā iestatīta augstākā sildīšanas pakāpe;
- magnēts pielīp pie virtuves trauku apakšpuses.

Ēdiena gatavošanas trauku pamatnēm jābūt pēc iespējas biezākām un plakanākām.
2. Trauku materiāls
- Pareizs: čuguns, tērauds, emaljēts tērauds, nerūsējošs tērauds, daudzslāņu dibens (ko ražotājs norādījis par pareizu).
- Nepareizs: alumīnijs, varš, misiņš, stikls, keramika, porcelāns.
3. Ēdiena gatavošanas trauku izmēri:
- Indukcijas gatavošanas zonas līdz zināmai robežai automātiski pielāgojas ēdiena gatavošanas trauka apakšas izmēram.
- Taču tam nepieciešams minimālais diametrs, kas atkarīgs no gatavošanas zonas lieluma.
- Skatiet pilnu aprakstu lietotāja rokasgrāmatā, jo metodes var atšķirties atkarībā no ierīces modeļa.
- Varat lejupielādēt lietošanas rokasgrāmatu .
Vai šis raksts bija noderīgs?
Saistītie raksti
- Plīts displejā redzams paziņojums A
- Simboli un funkcijas uz jūsu Electrolux indukcijas plīts
- Plīts virsmas displejā redzams kļūdas ziņojums E6/E641
- Indukcijas virsma rada neparastu skaņu
- Keramikas plīts nerūsējošā tērauda rāmis kļūst ļoti karsts
- Atvilktne zem indukcijas plīts ir ļoti karsta
- Plīts virsmas kļūdas ziņojums E4 / E401 / E402 / E403 / E421 / E422 / E423 / E431 / E432 / E433
- Plīts virsmas displejā redzams kļūdas kods E2
- Izbalējusi stikla virsma / stikla keramikas tīrīšanas padomi
- Gatavošanas zonas ārējais riņķis nedarbojas